Objavljeno 07.02.17. 11:02

Letovi iz Hrvatske za Marseille već od 10 eura

Do francuskog Marseillea povoljno se može letjeti iz čak tri hrvatska grada.
Marseille Marseille

Marseille, drugi po veličini francuski grad, niskotarifnim prijevoznicima dostupan je iz čak tri hrvatska grada - Splita, Zadra i Dubrovnika. Split i Dubrovnik s Marseilleom povezuje španjolska Volotea, dok između Zadra i sjedišta regije 'Provansa-Alpe-Azurna obala' prometuje Ryanair.

Cijene su trenutačno vrlo povoljne, pa se do Marseillea može već od vrlo povoljnih 10 do 30 eura, ovisno o liniji. Najjeftiniji su letovi iz Splita, tek nešto skuplje leti se iz Zadra, dok se cijene letova iz Dubrovnika kreću od još uvijek povoljnih 30 eura naviše.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis linija za Marseille, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U Voloteine cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura, dok se na cijenu rezervacije dodaje administrativna naknada u iznosu od 2,8 posto vrijednosti transakcije. Administrativna se naknada ne zaračunava ako plaćate karticom Visa Debit.

U Ryanairove cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.