Objavljeno 11.04.19. 19:50

Letovi iz Hrvatske za Rim već od 23, za Barcelonu od 28 eura

Prilika za jeftino putovanje u atraktivne gradove.

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, španjolski Vueling, leti i za Hrvatsku te održava poveznice s Dubrovnikom, Splitom, Zadrom i Zagrebom. Sedam se linija odnosi na Barcelonu i Rim, a tu je i jedna Levelova (Vuelingova tvrtka-kćer) poveznica za Beč. Ponuda jeftinih letova posebno je dobra za Rim, koji je povezan s Dubrovnikom, Splitom i Zadrom.

Ukratko, radi se o sljedećih osam linija:

Dubrovnik: 3 linije (Barcelona, Rim, Beč)
Split: 2 linije (Barcelona, Rim)
Zadar: 2 linije (Barcelona, Rim)
Zagreb: 1 linija (Barcelona)

Provjerili smo kako se trenutačno kreću cijene za idućih 12 mjeseci, pa u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najnižih cijena za Vuelingove poveznice s četiri spomenuta hrvatska grada. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade. Dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 10 eura naviše po smjeru (ovisno o odabranoj relaciji i datumu), a ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.