Objavljeno 11.02.19. 20:02

Letovi iz pet hrvatskih gradova za Pariz i Nizozemsku već od 25 eura

Niskotarifni prijevoznik pet hrvatskih zračnih luka jeftino povezuje s Parizom i dva nizozemska grada.
Zrakoplov Zrakoplov

Nizozemski niskotarifni zračni prijevoznik Transavia, član grupacije Air France - KLM, prošle je ljetne sezone letio na nekoliko poveznica s Hrvatskom. Točnije, Lijepu Našu povezivao je s Parizom, Rotterdamom i Eindhovenom, a to će činiti i ove godine.

Provjerili smo kako se kreću cijene na poveznicama s Pulom, Rijekom, Zadrom, Splitom i Dubrovnikom i pronašli karte već od 24 eura po smjeru. Točnije, već od 24 eura leti se na poveznicama s Parizom, a od 30-ak eura s Nizozemskom. U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najpovoljnijih karata za navedene linije. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te jedan komad ručne prtljage težak do deset kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 25 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to, ako prtljagu zakupite online, 9-28 eura za jedan kofer ili torbu teške do 15 kilograma, 13-35 eura za jedan kofer ili torbu teške do 20 kilograma, 17-42 eura za jedan kofer ili torbu teške do 25 kilograma ili 26-54 eura za jedan kofer ili torbu teške do 30 kilograma.

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.