Objavljeno 28.10.18. 19:22

Letovi iz Podgorice za Berlin i Stockholm već od 10 eura

Odlična prilika za putovanje u dva glavna grada.
Zrakoplov Zrakoplov

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, za Podgoricu održava šest linija, među kojima su i one za glavne gradove Njemačke i Švedske - Berlin i Stockholm.

Provjerili smo kako se trenutačno kreću cijene te su u sljedećoj tablici navedeni primjeri najjeftinijih karata za te dvije linije i to za oba smjera - odlazni i povratni. U ovom trenutku na obje se linije može letjeti već od 10-ak eura po smjeru. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete doznati ovdje.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.