Objavljeno 29.11.18. 12:17

Letovi iz Pule i Rijeke za Nizozemsku već od 35 eura

Niskotarifni prijevoznik povoljno povezuje Nizozemsku s Pulom i Rijekom.
Zrakoplov Zrakoplov

Nizozemski niskotarifni zračni prijevoznik Transavia, član grupacije Air France - KLM, i ove je ljetne sezone letio na nekoliko poveznica s Hrvatskom. Točnije, Lijepu Našu povezivao je s Parizom, Rotterdamom i Eindhovenom, a to će činiti i sljedeće godine.

Provjerili smo kako se kreću cijene na poveznicama Pula - Rotterdam i Rijeka - Eindhoven i pronašli karte već od 35 eura po smjeru. U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najpovoljnijih karata za navedene linije. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te jedan komad ručne prtljage težak do deset kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 25 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to, ako prtljagu zakupite online, 9-28 eura za jedan kofer ili torbu teške do 15 kilograma, 13-35 eura za jedan kofer ili torbu teške do 20 kilograma, 17-42 eura za jedan kofer ili torbu teške do 25 kilograma ili 26-54 eura za jedan kofer ili torbu teške do 30 kilograma.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.