Published 08. 10. 2017. - 18:40

Letovi iz Splita i Dubrovnika za Švicarsku već od 15-ak eura

Letovi za zemlju čokolade, sira i satova mogu se pronaći po vrlo niskim cijenama.
Ženeva, Basel Ženeva, Basel

Britanski EasyJet, drugi po veličini europski niskotarifni prijevoznik, jedan je od najaktivnijih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te niskotarifni prijevoznik s najviše linija za Hrvatsku. Tijekom toplijeg dijela godine održavaju se brojne EasyJetove poveznice s Hrvatskom, na kojima se može letjeti po izvrsnim cijenama.

EasyJet u Hrvatskoj najviše poveznica održava sa Splitom, a mnoštvo EasyJetovih linija ima i Dubrovnik. Na poveznicama s brojnim atraktivnim odredištima može se letjeti po vrlo povoljnim cijenama, a među njima su i dvije švicarske zračne luke - Ženeva i Basel. Točnije, karte je u smjeru Hrvatska - Švicarska moguće kupiti već od 15-ak eura, dok se u suprotnom smjeru leti i za nevjerojatnih 3-6 eura.

U sljedećoj tablici donosimo popis s primjerima najjeftinijih jednosmjernih karata za letove na svim spomenutim linijama. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova (napomenu o cijenama pročitajte ispod tablice* ili ovdje). Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju

* U navedene cijene uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 20 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako četiri osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake karte za 2,50 eura (20 EUR / 8 = 2,50 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 56 x 45 x 25 cm. Predana prtljaga teška do 20 kilograma plaća se od 16,90 do 39 eura, ovisno o odabranoj relaciji i datumu leta.

Kako je izbor karata po niskim cijenama trenutačno izvrstan, mogu se složiti brojne povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera. U nekim slučajevima, ako namjeravate putovati po Švicarskoj, možete proći jeftinije koristite li više zračnih luka - npr. krenete iz Splita za Ženevu, a vratite se iz Basela.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.