Published 27. 02. 2017. - 12:17

Letovi iz Zadra i Pule u popularna odredišta već od 2,36 eura

Drugi po veličini europski zračni prijevoznik trenutačno nudi vrlo povoljne karte za svoje letove iz Zadra i Pule.
Zrakoplov Zrakoplov

Britanski EasyJet, drugi po veličini europski niskotarifni prijevoznik, jedan je od najaktivnijih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu. Tijekom leta održavaju se brojne EasyJetove poveznice s Hrvatskom, na kojima se može letjeti po izvrsnim cijenama.

Cijene za poveznice s Pulom i Zadrom vrlo su povoljne te se jednosmjerne karte mogu kupiti već od superniskih 2,36 eura. Do 15-20 eura po smjeru može se letjeti u odredišta diljem Europe, među kojima su London, Pariz, Berlin i drugi gradovi.

U sljedećoj tablici donosimo popis svih gradskih parova između Zadra/Pule i Europe na kojima će EasyJet letjeti ljetne sezone 2017. te trenutačno najniže cijene karata. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova (napomenu o cijenama pročitajte ispod tablice ili ovdje). Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju

* U navedene cijene uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 20 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako dvije osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake karte za 5,00 eura (20 EUR / 4 = 5,00 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 56 x 45 x 25 cm. Predana prtljaga teška do 20 kilograma plaća se od 17 do 39 eura, ovisno o odabranoj relaciji i datumu leta.

Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.