Objavljeno 19.02.19. 10:13

Letovi između Osijeka i Švicarske već od 15 eura

Između Osijeka i Švicarske leti se već od 15 eura po smjeru.
Zrakoplov Zrakoplov

Najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, u svojoj mreži ima i Osijek, kojeg povezuje sa zračnom lukom Basel Mulhouse Freiburg. Radi se o luci koja se nalazi u Francuskoj, odmah uz granicu sa Švicarskom i Njemačkom.

Upravo je Basel najbliži veći grad, no to je područje odlična baza i za istraživanje cijelog okolnog područja, pa se tako, primjerice, za 60-90 minuta vožnje automobilom ili vlakom može stići do Berna, Züricha i Strasbourga.

Sve one koji bi voljeli posjetiti Švicarsku ili navedeni dio Francuske, svakako će razveseliti što su karte za liniju Osijek - Basel trenutačno vrlo jeftine, pa se mogu kupiti već od 15 eura po smjeru.

U nastavku donosimo popis s primjerima trenutačno najjeftinijih jednosmjernih karata za letove Osijek - Basel. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Prijevoz ručne prtljage besplatan je do dimenzija do 40 x 30 x 20 cm i mase do 10 kg. Predana prtljaga teška do 20 kilograma stoji 15-50 eura po letu, dok predana prtljaga mase do čak 32 kilograma košta 23-72 eura.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.