Objavljeno 31.08.18. 13:24

Letovi na poveznicama između Splita i Njemačke dostupni već od 29,99 eura

U koje se njemačke gradove najjeftinije putuje iz Splita?
Zrakoplov Zrakoplov

Njemački Eurowings, najaktivniji niskotarifni prijevoznik na hrvatskom tržištu, opet je snizio cijene za dio svojih karata. Posebno se to odnosi na poveznice s Pulom i Rijekom, na kojima se može letjeti već od 19,99 eura po smjeru (primjere možete vidjeti ovdje), no velik broj povoljnih karata može se pronaći i za poveznice sa Zadrom (članak s primjerima pogledajte ovdje) i Splitom.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za letove između Splita i Njemačke i to za oba smjera - odlazni i povratni. Ukupno su obuhvaćena četiri njemačka grada. Izdvojili smo isključivo karte čija cijena ne prelazi iznos od 39,99 eura. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U nastavku navodimo nekoliko povoljnih kombinacija povratnih karata.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm, a dopušteno je ponijeti i dodatni komad ručne prtljage - dimenzija do 40 x 30 x 10 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to od 8-15 eura naviše za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Namjeravate li u odredištu unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.