Objavljeno 14.03.16. 11:01

Letovi Osijek - London već od 15 eura

Karte za letove iz Osijeka u London trenutačno se mogu kupiti već od 15 eura.
Zrakoplov Zrakoplov

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, trenutačno nudi vrlo povoljne karte za letove između Osijeka i britanske prijestolnice Londona. Jednosmjerne se karte tako trenutačno mogu kupiti već od 14,99 eura, a karte jednako koštaju i za letove u suprotnom smjeru.

Raspoloživost karata po navedenoj cijeni trenutačno nije velika, ali je zato raspoloživ znatno veći broj dana na koje se može letjeti za 20-28 eura, što su također iznimno povoljne cijene.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis najjeftinijih Ryanairovih karata za liniju Osijek - London, s pripadajućim datumima. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.