Objavljeno 12.02.18. 19:43

Letovi Pula - Düsseldorf već od 19,99 eura

Njemački prijevoznik snizio je cijene karata za jednu od svojih linija.
Zrakoplov Zrakoplov

Njemački Eurowings, najaktivniji niskotarifni prijevoznik na hrvatskom tržištu, snizio je cijene za jednu od svojih poveznica s Njemačkom te se karte trenutačno mogu kupiti već od 19,99 eura po smjeru.

Radi se o poveznici Pula - Düsseldorf, na kojoj se leti i izvan ljetne sezone te su karte najjeftinije upravo za ožujak.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za letove Pula - Düsseldorf i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U sljedećoj tablici navodimo nekoliko primjera povoljnih povratnih letova.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 8-15 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale povoljne karte za letove na poveznicama s Hrvatskom možete vidjeti na velikom popisu i tražilici jeftinih letova.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.