Objavljeno 11.05.18. 13:02

Letovi Rijeka - Frankfurt već od 14,99 eura

Njemački prijevoznik karte za liniju Rijeka - Frankfurt trenutačno prodaje već od 14,99 eura.
Zrakoplov Zrakoplov

Avioprijevoznik Condor svrstava se među najveće njemačke zračne prijevoznike te godišnje preveze oko sedam milijuna putnika. Aktivan je i na hrvatskom tržištu te održava nekoliko linija za obalna odredišta. Među tim linijama je i poveznica Rijeka - Frankfurt, za koju Condor karte trenutačno prodaje već od vrlo povoljnih 14,99 eura.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis najjeftinijih karata za Condorove letove na liniji Rijeka - Frankfurt. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Kako je izbor karata po niskim cijenama trenutačno dobar, mogu se napraviti brojne povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

Navedene cijene dio su tarifa 'Economy light' i 'Economy class'. Tarifa Economy light uključuje ručnu prtljagu tešku do šest kilograma, dok tarifa Economy class uključuje i predanu prtljagu tešku do 20 kilograma.

Ako tražite povoljne karte za druge linije, možete ih pronaći na tražilici i popisu jeftinih letova.

Povoljan smještaj možete pronaći na tražilici smještaja.