Published 12. 08. 2017. - 12:27

Letovi Rijeka - Köln već od 19,99 eura

Karte za liniju Rijeka (Krk) - Köln trenutačno se može kupiti za svega 19,99 eura.
Köln Köln

Njemački niskotarifni zračni prijevoznik Eurowings vrlo je aktivan na hrvatskom tržištu. Leti na brojnim linijama između Hrvatske i Njemačke, među kojima su i poveznice s Rijekom.

Jedna od tih linija je poveznica Rijeka - Köln, na kojoj se može letjeti već od 19,99 eura. U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih karata za relaciju Rijeka - Köln. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 10-15 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma. Cijena se odnosi na plaćanje debitnim karticama, dok je za ostale metode plaćanja potrebno nadoplatiti dva posto od cijene karte.

Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.