Objavljeno 25.10.18. 11:56

Letovi Sarajevo - Köln već od 39,99 eura

Donosimo pregled svih cijena na liniji Sarajevo - Köln.
Zrakoplov Zrakoplov

Njemački Eurowings, jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, leti na nekoliko linija za BiH, među kojima je i poveznica Sarajevo - Köln.

U sljedećoj tablici navedene su cijene svih polazaka u idućih četiri mjeseca (od 01. 11. 2018. do 31. 03. 2019.) za letove Sarajevo - Köln i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i popis jeftinih karata.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm, a dopušteno je ponijeti i dodatni komad ručne prtljage - dimenzija do 40 x 30 x 10 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to od 8-15 eura naviše za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.