Objavljeno 17.10.18. 18:08

Letovi Sarajevo - Njemačka već od 39,99 eura

Broj jeftinih karata za Njemačku prilično je velik.
Zrakoplov Zrakoplov

Njemački Eurowings, jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, prošlog mjeseca snizio je cijene za dio svojih karata. Akcijom su tako bile obuhvaćene i poveznice s Bosnom i Hercegovinom te je određen broj karata bio ponuđen već od 31,99 eura po smjeru.

Iako je ta akcija u međuvremenu završila, i dalje je moguće pronaći značajan broj karata po tek nešto višoj cijeni - 39,99 eura po smjeru.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za letove Sarajevo - Njemačka i to za oba smjera - odlazni i povratni. Izdvojili smo isključivo karte čija cijena po smjeru iznosi 39,99 eura, pa su tako obuhvaćena dva grada - Köln i Stuttgart. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm, a dopušteno je ponijeti i dodatni komad ručne prtljage - dimenzija do 40 x 30 x 10 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to od 8-15 eura naviše za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.