Objavljeno 30.04.18. 07:49

Letovi za Azurnu obalu i Siciliju već od 19 eura

Letovi iz Splita za nekoliko polazaka za Azurnu obalu i Siciliju dostupni su po vrlo povoljnim cijenama.
Letovi za Azurnu obalu i Siciliju već od 19 eura Letovi za Azurnu obalu i Siciliju već od 19 eura

Španjolska Volotea (www) prošle je jeseni uvela niz novih linija za Hrvatsku, među kojima su i poveznice Split - Nica (Azurna obala) i Split - Palermo (Sicilija).

Karte je za obje linije trenutačno moguće kupiti već od 19 eura, no ima ih za mali broj polazaka, dok je raspoloživost karata po nešto višim cijenama malo bolja. Karte po navedenoj cijeni možete kupiti na službenim stranicama (www), a klikom na cijene označene zelenom bojom možete otvoriti stranicu s usporedbom cijena. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeno je i nekoliko primjera povoljnih povratnih karata.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura. U cijenu je uključena administrativna naknada u iznosu od 2,8-4,5 posto vrijednosti transakcije.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.