Objavljeno 01.08.18. 20:10

Letovi za Beč već od 19,99 eura!

Do predivne austrijske prijestolnice iz Dubrovnika se leti već od vrlo povoljnih 19,99 eura.
Beč Beč

Španjolski zračni prijevoznik Level, inače podružnica grupacije IAG - kojoj pripadaju British Airways, Iberia, Vueling i drugi - nedavno je krenuo s letovima iz Beča, kojeg je povezao s čak 14 odredišta. Među njima je i hrvatski biser Dubrovnik.

Letovi su trenutačno vrlo povoljni, pa se karte u smjeru Dubrovnik - Beč mogu kupiti već od sjajnih 19,99 eura, dok su najjeftinije karte u drugom smjeru dostupne za 30,99 eura.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih karata na Levelovim letovima Dubrovnik - Beč. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova, a cijene možete vidjeti i na Vuelingovim službenim stranicama (www), koji trenutačno i radi prodaju za Level. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih tekstova, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata.

U cijenu su uključeni porezi i osnovne naknade te ručna prtljaga. Predana prtljaga dodatno se naplaćuje.

Ako tražite povoljne karte za druge linije, možete ih pronaći na tražilici i popisu jeftinih letova.

Povoljan smještaj možete pronaći na tražilici smještaja.