Objavljeno 10.07.18. 17:34

Letovi za Berlin već od 34,99 eura

Njemačka prijestolnica povoljno je dostupna iz više hrvatskih gradova.
Zrakoplov Zrakoplov

Njemački Eurowings, najaktivniji niskotarifni prijevoznik na hrvatskom tržištu, svojim zrakoplovima povezuje brojna hrvatska i njemačka odredišta. Među njima je i glavni njemački grad - Berlin, koji je izravno povezan s više hrvatskih gradova.

Najjeftinije karte na Eurowingsovim poveznicama Hrvatska - Berlin trenutačno koštaju 34,99 eura, a mogu se pronaći za tri linije: Pula - Berlin, Zadar - Berlin i Zagreb - Berlin.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za svaku od navedenih linija, kao i za poveznice Split - Berlin te Rijeka - Berlin, i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

Kako je izbor jednosmjernih karata po povoljnim cijenama dobar, mogu se složiti različite povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 8-30 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali berlinsku okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale povoljne karte za letove na poveznicama s Hrvatskom možete vidjeti na velikom popisu i tražilici jeftinih letova.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.