Objavljeno 25.09.15. 14:33

Letovi za Bruxelles i Frankfurt već od 9,99 eura, za London od 14,99 eura

Letovi iz Hrvatske za Bruxelles, Frankfurt i London dostupni su već od 9,99 ili 14,99 eura.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Najveći europski niskotarifni prijevoznik, irski Ryanair, karte za nekoliko svojih poveznica s Hrvatskom trenutačno prodaje već od 9,99 ili 14,99 eura, dok se za većinu ostalih linija za Hrvatsku na kojima još uvijek prometuju može kupiti za 20-30 eura.

Najjeftiniji su letovi za Bruxelles i Frankfurt, u koje se može letjeti već od 9,99 eura, dok se do Londona može već od 14,99 eura po smjeru.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis najpovoljnijih Ryanairovih linija za Hrvatsku, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Za neke je linije naveden jedan primjer povoljnog leta, dok je za neke poveznice navedeno više primjera.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.