Published 09. 08. 2017. - 12:26

Letovi za Krf, Zakynthos, Mykonos i druge grčke otoke već od 15 eura

Kraj ljeta i početak jeseni idealno su razdoblje za posjet Grčkoj.
Zante (Zakynthos) Zante (Zakynthos)

Grčki otoci san su mnogih putnika, pa mnoge zasigurno veseli pad cijena letova za Grčku koji se odvija u posljednje vrijeme. Tako su sve češće akcije u sklopu kojih se jednosmjerne karte može kupiti već od 15-ak eura, a čak su i redovne cijene nerijetko na istoj ili sličnoj razini.

Provjerili smo cijene letova iz obližnjih Venecije i Budimpešte za grčke otoke i Atenu te pronašli mnoštvo karata po vrlo povoljnim iznosima. Točnije, na većini linija moguće je letjeti već od 15-30 eura, uključujući i poveznice s omiljenim odredištima, poput Santorinija, Krfa ili Mykonosa.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih karata na letovima iz Venecije i Budimpešte u Grčku. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Cijene se brzo mijenjaju, ovisno o broju prodanih karata, a provjeriti i usporediti ih s drugim prijevoznicima možete na našoj tražilici letova.

Prijevoz do Venecije najjednostavniji i najpovoljniji je iz Zagreba i Pule, a možete ga potražiti ovdje:

Prijevoz do Budimpešte najjednostavniji i najpovoljniji je iz Zagreba, a možete ga potražiti ovdje:

Povoljan smještaj možete pronaći na našoj tražilici smještaja.

Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.