Objavljeno 10.03.17. 11:23

Letovi za Madrid već od 30 eura

Karte za letove između Dubrovnika i španjolske prijestolnice trenutačno se mogu kupiti po povoljnim cijenama.
Madrid Madrid

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, Norwegian Air Shuttle karte za svoju liniju Dubrovnik - Madrid trenutačno prodaje već od 29,90 eura u smjeru Dubrovnik - Madrid i već od 39,90 eura u povratnom smjeru. Najviše jeftinih karata ima za letove u listopadu, no može ih se pronaći i za ožujak i travanj.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis najjeftinijih letova između Dubrovnika i Madrida za oba smjera. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za navedenu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage dimenzija do 55 x 40 x 23 cm te jednog manjeg komada ručne prtljage dimenzija do 25 x 33 x 20 cm. Cjelokupna ručna prtljaga ne smije biti teža od 10 kg. Predana prtljaga dodatno se plaća 18 eura po smjeru. Za plaćanje debitnim karticama nema dodatnih naknada, dok se za plaćanje kreditnom karticom treba nadoplatiti 1,99 posto ukupne cijene.