Objavljeno 10.05.18. 19:06

Letovi za Milano već od 9,00 eura

Između dvije hrvatske zračne luke i Milana leti se već od 9,00 eura.
Milano Milano

Španjolska Volotea (www) prošle je jeseni uvela niz novih linija za Hrvatsku, među kojima su i dvije poveznice s Milanom.

Kako Volotea povremeno snizi cijene za dio svojih letova, tako je i sada snižena cijena za mnoštvo polazaka iz Splita i Dubrovnika za Milano. U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata na letovima između Splita/Dubrovnika i Milana. Karte po navedenoj cijeni možete kupiti na službenim stranicama (www), a klikom na cijene označene zelenom bojom možete otvoriti stranicu s usporedbom cijena. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeno je i nekoliko primjera povoljnih povratnih karata.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura. U cijenu je uključena administrativna naknada u iznosu od 2,8-4,5 posto vrijednosti transakcije.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.