Objavljeno 11.02.18. 20:06

Letovi za Poljsku već od 20-ak, za Estoniju od 30-ak eura

Na nekoliko linija između Hrvatske i europskog sjevera može se letjeti po izvrsnim cijenama.
Zrakoplov Zrakoplov

Estonski zračni prijevoznik Nordica, u suradnji s poljskim LOT-om, tijekom ljetne sezone održava dvije poveznice s Hrvatskom: Split - Tallinn i Rijeka - Tallinn. Cijene karata obično su relativno visoke, no trenutačno je na akciji jedan polazak iz Rijeke dostupan za svega 29 eura, dok je iz Splita jedan polazak dostupan za 50 eura. Ostali polasci znatno su skuplji.

Veći izbor jeftinih karata dostupan je za poveznice s Poljskom, odnosno Varšavom i Katowicama. Radi se o Wizz Airovim poveznicama, koji na navedenim linijama leti već od 20-ak eura, pri čemu se cijene značajno razlikuju ovisno o datumu polaska.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najpovoljnijih jednosmjernih karata za letove Hrvatska - Poljska te letove Hrvatska - Tallinn i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga, a Nordica/LOT uključuju i predanu prtljagu tešku do 23 kg.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.