Objavljeno 11.04.18. 19:54

Letovi za Rim već od 25, Firencu od 35 eura

Iskoristite priliku za jeftino putovanje u poznata talijanska odredišta.
Letovi za Rim već od 25, Firencu od 35 eura Letovi za Rim već od 25, Firencu od 35 eura

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, španjolski Vueling, leti i za Hrvatsku te održava poveznice s Dubrovnikom, Splitom, Zadrom i Zagrebom. Sve se linije odnose na Italiju i Španjolsku, odnosno Barcelonu, Firencu i Rim. Ponuda jeftinih letova posebno je dobra za Rim, koji je povezan s Dubrovnikom, Splitom i Zadrom.

U sljedećoj tablici navedene su najjeftinije Vuelingove karte za letove na poveznicama između Hrvatske i Rima, kao i za letove Split - Firenca. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Za sve linije navedeno je više primjera povoljnih letova.

Kako je izbor karata po niskim cijenama dobar, mogu se napraviti brojne povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade. Dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 13 eura naviše po smjeru (ovisno o odabranoj relaciji i datumu), a ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.

Ako tražite povoljne karte za druge linije, možete ih pronaći na tražilici i popisu jeftinih letova.

Povoljan smještaj možete pronaći na tražilici smještaja.