Objavljeno 17.03.15. 20:01

Letovi Zadar - Marseille već od 17,99 eura

Letovi iz Zadra u drugi po veličini francuski grad trenutačno su iznimno povoljni te se karte mogu kupiti i za manje od 20 eura.
Marseille Marseille

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, trenutačno nudi vrlo povoljne karte za letove između svoje baze u Zadru i drugog po veličini francuskog grada - Marseillea. Jednosmjerne se karte tako trenutačno mogu kupiti već od 17,99 eura, a karte jednako koštaju i za letove u suprotnom smjeru.

U sljedećoj tablici možete vidjeti nekoliko primjera Ryanairovih letova na liniji Zadar - Marseille za koje se jednosmjerne karte mogu kupiti po navedenoj cijeni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova. U zagradi su navedene cijene istih letova na našoj tražilici.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, povoljne ponude u rubrikama Akcije i Jeftina putovanja, a na popisu svih jeftinih aviokarata možete pronaći druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, pretražite ponudu i usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.