Objavljeno 30.08.18. 12:03

Letovi Zadar - Njemačka već od 29,99 eura

U čak pet njemačkih gradova iz Zadra se leti po prilično povoljnim cijenama.
Njemačka od 30 € Njemačka od 30 €

Njemački Eurowings, najaktivniji niskotarifni prijevoznik na hrvatskom tržištu, opet je snizio cijene za dio svojih karata. Posebno se to odnosi na poveznice s Pulom i Rijekom, na kojima se može letjeti već od 19,99 eura po smjeru (primjere možete vidjeti ovdje), no velik broj povoljnih karata može se pronaći i za poveznice sa Zadrom.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za letove između Zadra i Njemačke i to za oba smjera - odlazni i povratni. Ukupno je obuhvaćeno pet njemačkih gradova. Izdvojili smo isključivo karte čija cijena ne prelazi iznos od 29,99 eura. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U nastavku navodimo nekoliko povoljnih kombinacija povratnih karata.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm, a dopušteno je ponijeti i dodatni komad ručne prtljage - dimenzija do 40 x 30 x 10 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to od 8-15 eura naviše za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Namjeravate li u odredištu unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.