Objavljeno 02.03.17. 16:11

Letovi Zagreb - Stockholm već od 17 eura

Otputujte u Stockholm po cijeni koja se rijetko viđa za letove s polaskom iz Zagreba.
Stockholm Stockholm

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, Norwegian Air Shuttle prije desetak dana najavio je uvođenje poveznice između Zagreba i Stockholma. Dva glavna grada bit će povezana od 10. lipnja do 28. listopada 2017.

Iako su karte bile povoljne i kada je linija najavljena te su se za smjer Zagreb - Stockholm mogle kupiti već od 43 eura, sada su cijene dodatno spuštene. Tako se letjeti može već od iznimno povoljnih 17 eura, što je cijena koja se rijetko viđa za letove s polaskom iz Zagreba. Kako u ovom slučaju nije riječ o akciji, možemo samo nagađati zašto su cijene toliko spuštene, a jedna od opcija svakako je mogući dolazak konkurencije. Naime, Croatia Airlines uskoro bi trebala objaviti širenje svoje mreže, a jedna od potencijalnih linija koje bi mogli uvesti upravo je poveznica između glavnih gradova Hrvatske i Švedske.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis najjeftinijih letova između Zagreba i Stockholma za oba smjera. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage dimenzija do 55 x 40 x 23 cm te jednog manjeg komada ručne prtljage dimenzija do 25 x 33 x 20 cm. Cjelokupna ručna prtljaga ne smije biti teža od 10 kg. Predana prtljaga dodatno se plaća 15 eura. Za plaćanje debitnim karticama nema dodatnih naknada, dok se za plaćanje kreditnom karticom treba nadoplatiti 1,99 posto ukupne cijene.