Objavljeno 12.03.15. 12:44

Mnoštvo Ryanairovih linija za Hrvatsku dostupno već od 17,99 eura, gotovo sve ostale tek za koji euro više

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik trenutačno karte za brojne poveznice s Hrvatskom prodaje već od 17,99 eura, dok se za tek koji euro više mogu kupiti karte za gotovo sve preostale linije za Hrvatsku.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Kako se približava sezona, a time i razdoblje kada se počinje letjeti na brojnim niskotarifnim poveznicama s našim odredištima, akcije zračnih prijevoznika zahvaćaju veći dio karata za letove na linijama za Hrvatsku. Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, tako trenutačno karte za poveznice s Hrvatskom prodaje već od 17,99 eura i to za čak osam linija, dok se za gotovo sve preostale linije karte mogu kupiti već od 22,99 ili manje eura. Ryanair je u Hrvatskoj prisutan u četiri grada - Osijeku, Puli, Rijeci i Zadru.

Trenutačno je moguće kupiti karte za sedam poveznica sa zračnim lukama Pula i Rijeka (Krk), jednu za Osijek i 12 linija za Ryanairovu bazu u Zadru. Karte se mogu kupiti već od 24,99 ili manje eura za čak 17 linija, dok su samo tri skuplje: Rijeka - Bruxelles, Rijeka - London i Zadar - Dublin.

U usporedbi s našim prethodnim pregledom jeftinih Ryanairovih karata, čak osam linija je dodatno pojjeftinilo, tri su skuplje, a na ostalima su najniže cijene karata ostale jednake.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis svih Ryanairovih linija za Hrvatsku u 2015. godini, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete vidjeti primjere datuma na koje vrijede navedene cijene te usporediti cijene na našoj tražilici letova. U zagradi su navedene cijene istih letova na našoj tražilici.

Ryanairove linije za Hrvatsku u ljetnoj sezoni 2015. i trenutačno najniže cijene jednosmjernih karata
Osijek London Stansted
Pula Bruxelles Charleroi
Pula Frankfurt Hahn
Pula London Stansted
Pula Oslo Rygge
Rijeka (Krk) Bruxelles Charleroi
Rijeka (Krk) London Stansted
Rijeka (Krk) Stockholm Skavsta
Zadar Baden-Baden (Karlsruhe)
Zadar Bruxelles Charleroi
Zadar Dublin
Zadar Düsseldorf Weeze
Zadar Frankfurt Hahn
Zadar Göteborg
Zadar London Stansted
Zadar Manchester
Zadar Marseille
Zadar Oslo Rygge
Zadar Pariz Beauvais
Zadar Stockholm Skavsta

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu svih jeftinih aviokarata možete pronaći druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, pretražite ponudu i usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.