Objavljeno 11.03.19. 19:46

Na koje će 34 linije za Hrvatsku i po kojim cijenama Ryanair letjeti u 2019.?

34 linije za pet hrvatskih gradova - pogledajte kamo će se sve i po kojim cijenama letjeti.

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, u Hrvatskoj je prisutan u pet gradova - Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku.

Za Hrvatsku će Ryanair ove ljetne sezone održavati čak 31 liniju, a tu su i tri linije Laudamotiona - prijevoznika u Ryanairovu vlasništvu, pa se ukupno radi o 34 linije. Gledano po gradovima, Pula će imati šest linija, Rijeka četiri, Zadar čak 21, Split dvije, a Dubrovnik jednu.

Gledano po državama, iz Hrvatske će se Ryanairom moći povoljno putovati u deset država, a to su: Belgija, Češka, Francuska, Irska, Italija, Nizozemska, Njemačka, Poljska, Švedska i Ujedinjena Kraljevina.

U sljedećoj tablici nalazi se popis svih Ryanairovih linija za Hrvatsku u 2019. godini, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od njih. S obzirom da trenutačno provode jednu od svojih akcija, karte se mogu kupiti već od izvrsnih 6-8 eura, a na većini linija može se letjeti već od 15-ak eura ili manje. Kao i inače kod ovakvih akcija, cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 7-14 dana.