Objavljeno 27.02.15. 12:21

Nevjerojatno povoljno: povratne karte za Brazil već od 350 eura!

Koliko su u posljednje vrijeme pale cijene dalekih letova najbolje pokazuje činjenica da se iz Europe do Rio de Janeira i Sao Paula sada može i za manje od 400 eura za povratnu kartu.
Rio de Janeiro Rio de Janeiro

Talijanski nacionalni zračni prijevoznik Alitalia nedavno je osigurao budućnost ulaskom Etihada u vlasničku strukturu, a promjene su vidljive na sve strane. Putnicima je posebno privlačna nova cjenovna politika, koja povremeno omogućuje superpovoljne letove u daleka odredišta.

Tako je Alitalijom trenutačno moguće letjeti u Rio de Janeiro i Sao Paulo već od 350 eura za povratnu kartu! Radi se o letovima iz Budimpešte, sa stajanjem u Rimu, a kombinacija datuma ima poprilično i to u svibnju i lipnju. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete vidjeti primjere datuma na koje vrijede navedene cijene te usporediti cijene na našoj tražilici letova.

Budimpešta je najlakše dostupna iz Zagreba, odakle za Budimpeštu voze vlakovi i autobusi i to po vrlo povoljnim cijenama, pa se povratna karta za vlak može dobiti već za 30-ak eura. Više možete doznati u rubrici Prijevoz.

Tražite li povoljan smještaj, pretražite ponudu i usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.