Objavljeno 27.03.19. 19:53

Niskotarifna Transavia i Hrvatska u 2019.: sedam linija, karte već od 24 eura

Koje će sve gradove i po kojim cijenama s Hrvatskom povezivati nizozemski prijevoznik?

Nizozemski niskotarifni zračni prijevoznik Transavia, član grupacije Air France - KLM, jedan je od niskotarifnih prijevoznika koji povoljno povezuju Hrvatsku s europskim odredištima. Naime, ta će aviokompanija ove godine povezivati pet hrvatskih gradova s Nizozemskom i Francuskom. Točnije, Lijepu Našu povezivat će s Parizom, Rotterdamom i Eindhovenom.

Ukupno se radi o sedam linija, od čega su četiri za Rotterdam: Dubrovnik - Rotterdam, Pula - Rotterdam, Split - Rotterdam i Zadar - Rotterdam. Tu su i dvije linije za Pariz: Dubrovnik - Pariz i Split - Pariz, kao i jedna linija za nizozemski Eindhoven: Rijeka - Eindhoven.

S obzirom da ovog tjedna počinje ljetna sezona letenja, provjerili smo kako se kreću cijene i pronašli karte već od 24 eura po smjeru. Točnije, već od 24 eura leti se na poveznicama s Parizom, a od 30-ak eura s Nizozemskom. U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najpovoljnijih karata za navedene linije. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te jedan komad ručne prtljage težak do deset kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 25 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to, ako prtljagu zakupite online, 9-28 eura za jedan kofer ili torbu teške do 15 kilograma, 13-35 eura za jedan kofer ili torbu teške do 20 kilograma, 17-42 eura za jedan kofer ili torbu teške do 25 kilograma ili 26-54 eura za jedan kofer ili torbu teške do 30 kilograma.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.