Objavljeno 08.01.15. 12:27

Od Zagreba do Trsta već od 75 kuna, iz Rijeke već od 55 kuna

Trst je već neko vrijeme autobusima mnogo dostupniji nego prije, što je odlična vijest za sve koji žele posjetiti taj lijepi grad ili, pak, iz njega jeftino otputovati u atraktivna europska odredišta.
Trst Trst

Od ukidanja željezničke linije između Zagreba i Venecije, Trst je postao važno prometno čvorište za sve Hrvate koji putuju u Italiju ili žele koristiti neku od zračnih luka na sjeveru Italije. Još prije manje od godine dana veselili smo se što je jedina autobusna poveznica Zagreba i Trsta postala svakodnevna, a nedugo nakon toga uvedena je nova linija te su srušene cijene.

No, u vrlo kratko vrijeme stvari su se značajno promijenile i sada dnevno imamo 7-8 polazaka između Zagreba i Trsta. Putnicima će se posebno svidjeti što su pale i cijene, pa se trenutačno na akciji jednosmjerne karte mogu kupiti već od 75-80 kuna, a povratne već za 120-122 kune!

Autobusne linije za Trst i najniže trenutačno dostupne cijene
LinijaPrijevoznikJednosmjerne kartePovratne karte
Zagreb - TrstCroatia Bus75 kn120 kn
Zagreb - TrstAutotrans80 kn122 kn
Rijeka - TrstAutotrans55 kn100 kn

Do Trsta se i inače povoljno može i iz Rijeke (karte možete kupiti ovdje). Tako jednosmjerne karte koštaju 55 kuna, a povratne 100 kuna.

Osim što je Trst lijep grad koji itekako vrijedi posjetiti, makar i u sklopu jednodnevnog izleta, ovo je dobra vijest i za sve one koji putuju dalje u Italiju ili prema nekoj od obližnjih zračnih luka, poznatih po jeftinim letovima u brojna atraktivna odredišta.

Jeftino se može letjeti i iz Trsta i to na Sardiniju (Alghero), Siciliju (Trapani), u Bari, London i Valenciju. Kako biste saznali više, provjerite naš popis jeftinih letova iz Trsta, a kratki pregled jeftinih linija s primjerima datuma na koje možete kupiti povoljne povratne karte možete vidjeti i u sljedećoj tablici.

Tražite li povoljan smještaj, pretražite ponudu na Booking.comu ili usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.