Objavljeno 29.04.19. 19:43

Ovih osam gradova najpoznatiji niskotarifni prijevoznik povezuje s Crnom Gorom

Najveći niskotarifni prijevoznik nudi jeftine karte za letove iz Podgorice u osam gradova.
Zrakoplov Zrakoplov

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, prisutan je i u Crnoj Gori. Točnije, leti za Podgoricu koju povezuje sa zanimljivim europskim odredištima.

U ovom ćemo članku napraviti novi pregled svih osam Ryanairovih linija za Podgoricu i trenutačno najnižih cijena. S obzirom da je prijevoznik Laudamotion u Ryanairovu vlasništvu, u pregled smo uključili i njihovu liniju Podgorica - Stuttgart.

Ryanair za Podgoricu održava osam linija - dvije za Njemačku (Berlin i Stuttgart) te po jednu za Poljsku (Wroclaw), Italiju (Bologna), Španjolsku (Barcelona), Ujedinjenu Kraljevinu (London Stansted), Švedsku (Stockholm Skavsta) i Belgiju (Bruxelles Charleroi).

U sljedećoj tablici nalazi se popis svih Ryanairovih linija za Podgoricu u 2019. godini, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od njih. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 7-14 dana.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete doznati ovdje.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.