Objavljeno 31.07.18. 19:59

Ovo je 11 europskih odredišta u koja se najpovoljnije leti iz Zagreba!

Kamo se najpovoljnije leti iz Zagreba?
Letovi iz Zagreba od 35 eura Letovi iz Zagreba od 35 eura

Živite li u Zagrebu ili njegovoj blizini i želite nekamo jeftino otputovati? Iako Zagreb nije čest odabir niskotarifnih prijevoznika, iz njega se ipak povremeno može povoljno letjeti, pogotovo ako ste prilagodljivi oko razdoblja kada želite putovati.

Provjerili smo kamo se najpovoljnije leti iz Zagreba i izdvojili 11 europskih odredišta, među kojima su i Zürich, Barcelona, Berlin te Atena.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih karata na poveznicama između Zagreba i odabranih odredišta. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih tekstova, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata.

U cijenu su uključeni porezi i osnovne naknade te ručna prtljaga. Predana prtljaga uglavnom se dodatno naplaćuje.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
Zagreb