Objavljeno 30.07.18. 19:56

Ovo je 20+ atraktivnih odredišta u koja se jeftino leti iz Splita!

U koja se sve atraktivna odredišta povoljno leti iz Splita?
Zrakoplov Zrakoplov

Živite li u Splitu ili njegovoj blizini i želite nekamo jeftino otputovati? Najveći hrvatski grad na jadranskoj obali može se pohvaliti velikim brojem poveznica s atraktivnim odredištima, među kojima su i brojne linije niskotarifnih prijevoznika. Iako je većina linija sezonska, a inače jeftinija predsezona je iza nas, za mnoge od tih linija još je uvijek moguće pronaći jeftine karte.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih karata na poveznicama između Splita i odabranih atraktivnih odredišta. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih tekstova, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku. Također, nekoliko primjera odnosi se na prijevoznika EasyJet - napomenu o njihovim cijenama pročitajte ovdje.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata.

S obzirom da se u svim slučajevima radi o najjeftinijim tarifama pojedinog prijevoznika, u cijenu su uključeni porezi i osnovne naknade te ručna prtljaga. Predana prtljaga dodatno se naplaćuje.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
Split