Objavljeno 19.01.18. 12:54

Ovo je 20+ odredišta u koja iz Zagreba možete letjeti zimi

Najprometnija hrvatska zračna luka i zimi je dobro povezana te nudi mogućnosti za brojna zanimljiva putovanja.
Zrakoplov Zrakoplov

Nakon što smo jučer napravili pregled linija na kojima se zimi može letjeti iz Splita i Dubrovnika, u sljedećem ćemo tekstu predstaviti zimske poveznice sa Zagrebom.

Za razliku od zračnih luka uz hrvatsku obalu, koje zimi imaju relativno malo prometa, zračna luka Franjo Tuđman i zimi je dobro povezana s europskim odredištima. Točnije, moguće je putovati u više od 20 gradova, među kojima su Berlin, Varšava, Istanbul, Dubai, Doha, Moskva, München i brojna druga mjesta.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najpovoljnijih jednosmjernih karata za linije za koje se mogu kupiti povoljne jednosmjerne karte. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

S obzirom da brojne zimske poveznice sa Zagrebom održavaju tradicionalni prijevoznici, povratne karte često su mnogo isplativije od kombiniranja jednosmjernih. U sljedećoj tablici navodimo primjere najpovoljnijih povratnih karata za zimske linije za Zagreb.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade, dok uvjeti za prijevoz prtljage ovise o odabranoj liniji i prijevozniku. Cijene se mogu promijeniti u bilo kojem trenutku, ovisno o broju prodanih karata i drugim čimbenicima.

Ostale povoljne karte za letove na poveznicama s Hrvatskom možete vidjeti na velikom popisu i tražilici jeftinih letova.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
Zagreb