Objavljeno 25.03.19. 19:48

Ovo je 35 najjeftinijih Eurowingsovih poveznica s Hrvatskom u 2019.

Najaktivniji niskotarifni prijevoznik na hrvatskom tržištu ove će sezone za Lijepu Našu održavati nekoliko desetaka linija.

Njemački Eurowings, najaktivniji niskotarifni prijevoznik na hrvatskom tržištu, svojim zrakoplovima povezuje brojna hrvatska i njemačka odredišta, a Lijepu Našu povezuje i s dva austrijska grada - Salzburgom i Bečom.

U ovom članku napravili smo pregled najjeftinijih poveznica između Hrvatske i Njemačke/Austrije na kojima će Eurowings letjeti tijekom 2019. Točnije, obuhvaćene su sve Eurowingsove linije za koje najjeftinije karte koštaju 40 ili manje eura po smjeru. Ukupno je tako pregledom obuhvaćeno 35 linija za Dubrovnik, Osijek, Pulu, Rijeku, Split, Zadar i Zagreb. Odredišta su Beč, Berlin, Dortmund, Düsseldorf, Hamburg, Hannover, Köln, München, Nürnberg, Salzburg i Stuttgart.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za letove na navedenim poveznicama i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.