Published 28. 02. 2017. - 14:24

Pogledajte u kojih se 15 zanimljivih odredišta iz Splita može letjeti već od 2,36 eura

Split ima sve bolji izbor jeftinih letova.
Zrakoplov Zrakoplov

Britanski EasyJet, drugi po veličini europski niskotarifni prijevoznik, jedan je od najaktivnijih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu. Tijekom leta održavaju se brojne EasyJetove poveznice s Hrvatskom, na kojima se može letjeti po izvrsnim cijenama.

EasyJet je najaktivniji na jugu Hrvatske - u Dubrovniku i posebno u Splitu. Drugi po veličini hrvatski grad povezuju s čak 15 europskih odredišta, a cijene su vrlo povoljne te se jednosmjerne karte mogu kupiti već od superniskih 2,36 eura. Za svih 15 odredišta trenutačno je moguće kupiti karte već od 20 ili manje eura, no mnoga od njih dostupna su i za svega nekoliko eura.

U sljedećoj tablici donosimo popis svih gradskih parova između Splita i Europe na kojima će EasyJet letjeti ljetne sezone 2017. te trenutačno najniže cijene karata. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova (napomenu o cijenama pročitajte ispod tablice ili ovdje). Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju

* U navedene cijene uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 20 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako dvije osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake karte za 5,00 eura (20 EUR / 4 = 5,00 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 56 x 45 x 25 cm. Predana prtljaga teška do 20 kilograma plaća se od 17 do 39 eura, ovisno o odabranoj relaciji i datumu leta.

Oznake:
EasyJetSplit
Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.