Objavljeno 24.02.17. 10:33

Pokrenuto 10 novih linija između Europe i SAD-a, karte po cijeni već od 65 USD rasprodane za nekoliko sati

Između pet europskih i tri zračne luke u SAD-u pokrenuto je čak deset novih linija.
Zrakoplov Zrakoplov

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, Norwegian Air Shuttle, nastavio je proširivati ponudu prekoatlantskih letova te je jučer započeo prodaju karata za čak deset novih linija između Europe i SAD-a.

Točnije, radi se o letovima iz Belfasta, Corka, Shannona, Dublina i Edinburgha za tri zračne luke na istočnoj obali - Bradley (oko dva sata vožnje do Bostona i New Yorka), Providence (oko sat vremena vožnje do Bostona) i Stewart (oko sat i pol vožnje do New Yorka). Norwegianova namjera je jasna - što je više moguće kopirati tradicionalni niskotarifni model, koji uključuje korištenje sporednih ali dobro povezanih zračnih luka, i nadati se da će ga tržište prihvatiti kada ga se primijeni na prekoatlantske letove.

Plan se za sada ostvaruje te Norwegian neprestano širi ponudu prekoatlantskih letova, dok je skoro svih 7500 karata za novih deset linija po cijeni od 65 USD ili 69 EUR/GBP rasprodano za svega nekoliko sati!

Ipak, pronašli smo jedan polazak za 69 eura, a na brojnim Norwegianovim linijama za SAD leti se već od, još uvijek vrlo povoljnih, 120-140 eura po smjeru. U sljedećoj tablici možete vidjeti neke od primjera. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Norwegian besplatno prevozi jedan veći komad ručne prtljage (do 55 x 40 x 23 cm) i jedan manji (do 25 x 33 x 20 cm), ukupne težine do 10 kilograma. Predana prtljaga dodatno se naplaćuje, pri čemu točna cijena ovisi o odabranoj liniji i datumu.

Najbolje ponude letova za SAD možete usporediti na sljedećim adresama: