Objavljeno 06.02.18. 19:49

Povoljne karte: letovi između Hrvatske i Münchena već od 29,99 eura

Letovi za München dostupni su već od 29,99 eura.
München München

Bavarska je Hrvatskoj najbliža njemačka savezna država te je njeno središte - München - jedno od omiljenih odredišta hrvatskih putnika. U posljednje vrijeme sve je bolja zračna povezanost između Lijepe Naše i grada u kojem se održava Oktoberfest, pa je tako Croatia Airlines nedavno uveo poveznicu Dubrovnik - München.

Provjerili smo kako se kreću cijene karata za letove na poveznicama s Münchenom i pronašli karte već od 29,99 eura. Radi se o dvije linije Eurowingsa, njemačkog niskotarifnog prijevoznika: Zadar - München i Dubrovnik - München.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri jeftinih karata za letove između Hrvatske i Münchena i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U sljedećoj tablici navodimo nekoliko primjera povoljnih povratnih letova.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 8-15 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale povoljne karte za letove na poveznicama s Hrvatskom možete vidjeti na velikom popisu i tražilici jeftinih letova.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.