Objavljeno 07.02.18. 13:34

Povoljni letovi za Zürich: povratne karte iz Zagreba već od 96,52 eura

Švicarski nacionalni zračni prijevoznik po povoljnim cijenama nudi karte za letove između Zagreba i Züricha.
Zürich Zürich

Švicarska je poznata po mnogim stvarima - odličnim čokoladama i siru, vrhunskim satovima, prirodnim ljepotama i kulturno-povijesnim znamenitostima, ali i po skupoći. Visoke cijene teško je izbjeći, ali je zato barem prijevoz do te alpske države posljednjih godina značajno pojeftinio.

Tako je, primjerice, u Švicarsku moguće vrlo jeftino letjeti iz Splita ili Osijeka, a povoljnih karata ima i za polaske iz Zagreba. Točnije, povratne karte za letove između najvećih gradova Hrvatske i Švicarske mogu se kupiti i za manje od 100 eura, čak i za uvijek popularne ljetne mjesece. Radi se o letovima Swiss International Air Linesa, koji u sklopu svoje najjeftinije tarife 'Economy Light' uključuje ručnu prtljagu, obrok i piće.

U sljedećoj tablici navodimo primjere najjeftinijih Swiss Airovih povratnih karata za letove iz Zagreba za Zürich. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za relaciju Zagreb - Zürich.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 15,00 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma. Uzmete li tarifu 'Economy Classic', kartu ćete platiti 20 eura više, ali je u tu cijenu uključen jedan komad predane prtljage mase do 23 kilograma te odabir sjedala po želji, koji se inače plaća 10 eura.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.