Objavljeno 01.03.15. 19:59

Povoljno do New Yorka: povratne karte dostupne već od 371 eura

Letovi za SAD sve su jeftiniji te su povratne karte jeftinije od 500 eura već postale gotovo uobičajene.
New York New York

Već neko vrijeme traje trend pada cijena prekooceanskih letova, što možemo zahvaliti sve većoj konkurenciji, novim i štedljivim zrakoplovima te padu cijena nafte. Tako su, primjerice, najjeftinije karte iz Hrvatske i susjedstva za prekooceanska odredišta donedavno koštale i preko 600 eura, dok ih se danas često može pronaći za manje od 500 eura, pa čak i za manje od 400 eura.

Osim u Brazil, Argentinu i Japan, po takvim cijenama sada se može u New York, najmnogoljudniji grad SAD-a. Air Berlinovi letovi iz Beča u Veliku jabuku koštaju od 371 eura naviše za povratne karte. U cijenu je uključen jedan komad ručne prtljage mase do 8 kg i jedan komad predane prtljage mase do 23 kg, što znači da sa sobom besplatno možete ponijeti do 31 kg prtljage.

U sljedećoj tablici navodimo primjere jeftinih povratnih karata za New York. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete vidjeti primjere datuma na koje vrijede navedene cijene te usporediti cijene na našoj tražilici letova.

Beč je iz Hrvatske relativno lako dostupan, a najbolje je povezan sa Zagrebom. Povratne autobusne karte za relaciju Zagreb - Beč koštaju od 300 kuna naviše, a više o voznom redu i cijenama provjerite u pregledu autobusnih linija Zagreb - Beč.