Published 12. 08. 2017. - 19:32

Povoljno putujte u Njemačku i Austriju: letovi iz Zadra već od 29,99 eura

Iskoristite priliku za jeftino putovanje u nekoliko njemačkih i austrijskih gradova.
Eurowingsov zrakoplov Eurowingsov zrakoplov

Njemački niskotarifni zračni prijevoznik Eurowings vrlo je aktivan na hrvatskom tržištu. Leti na brojnim linijama između Hrvatske i Njemačke, ali i na nekoliko njih između Hrvatske i Austrije.

Među linijama za Austriju je i poveznica Zadar - Beč, na kojoj se može letjeti već od 34,99 eura. Linije za Njemačku brojnije su i na nekoliko njih može se letjeti već od 39,99 ili manje eura, pri čemu je najjeftinija linija Zadar - München, za koju se karte trenutačno mogu kupiti već od vrlo povoljnih 29,99 eura.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih karata za poveznice između Zadra i Njemačke te Austrije. Navedeni su primjeri za oba smjera - iz Zadra u Austriju/Njemačku i iz Austrije/Njemačke za Zadar. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 10-15 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma. Cijena se odnosi na plaćanje debitnim karticama, dok je za ostale metode plaćanja potrebno nadoplatiti dva posto od cijene karte.

Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.