Objavljeno 18.02.19. 19:59

Povratne karte Hrvatska - Azurna obala već od 38 eura!

Letovi za Azurnu obalu iz Hrvatske trenutačno su dostupni po odličnim cijenama.

Španjolska Volotea (www) jedan je od najaktivnijih niskotarifnih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te će tijekom ljetnog reda letenja održavati čak 21 poveznicu sa Splitom, Dubrovnikom, Rijekom i Pulom.

S obzirom da Volotea velikim dijelom posluje u mediteranskim državama, u njenoj mreži nalazi se mnoštvo zanimljivih gradova. Jedan od njih je i Nica, koje Volotea povezuje s najvećim hrvatskim obalnim gradom - Splitom. Radi se o vrlo atraktivnoj liniji, s obzirom da se iz Nice moguće lako zaputiti u neko od brojnih zanimljivih odredišta na Azurnoj obali i u njenoj okolici, poput Monaka ili Cannesa.

Karte je za liniju Split - Nica trenutačno moguće kupiti već od izvrsnih 19 eura po smjeru, odnosno od 38 eura za povratne karte. U sljedećoj tablici donosimo popis s primjerima najjeftinijih jednosmjernih karata i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali Azurnu obalu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
SplitVolotea