Objavljeno 13.02.19. 19:55

Povratne karte iz Hrvatske za Prag i Krakov već od 26 eura!

Iskoristite priliku za superpovoljno putovanje u dva srednjoeuropska bisera.

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, u Hrvatskoj je posljednjih mjeseci uveo brojne nove linije te se proširio na još dva hrvatska grada - Dubrovnik i Split. Ryanair je ukupno prisutan u pet hrvatskih gradova, pri čemu uvjerljivo najveći broj poveznica održava za Zadar.

Donatov grad Irci povezuju s brojnim atraktivnim odredištima, među kojima su i dva srednjoeuropska bisera - češki Prag i poljski Krakov, gradovi koji s razlogom privlače turiste iz cijeloga svijeta. Provjerili smo kako se kreću cijene karata i pronašli jednosmjerne karte već od 13 eura, dok se povratne karte za boravak u trajanju do dva tjedna mogu pronaći i za manje od 30 eura. Štoviše, za jednu kombinaciju za Krakov trenutačno je moguće pronaći povratnu kartu za svega 26 eura. Više primjera jeftinih povratnih karata navedeno je u drugoj tablici unutar ovog članka.

U sljedećoj tablici navodimo primjere najjeftinijih jednosmjernih karata za letove Zadar - Prag i Zadar - Krakov. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete doznati ovdje.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.