Objavljeno 30.01.18. 19:55

Povratne karte iz Zagreba za Stockholm i Kopenhagen već od 80 eura

Povratne karte iz Zagreba za Švedsku i Dansku trenutačno se može kupiti već od 80 eura.
Zrakoplov Zrakoplov

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, Norwegian Air Shuttle trenutačno povratne karte za letove između Zagreba i Stockholma te Kopenhagena prodaje već od 80 eura za švedski, odnosno 87 eura za danski glavni grad. Hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, Croatia Airlines, trenutačno nudi povratne karte za Kopenhagen već od 109 eura.

Raspoloživost povoljnih karata za Stockholm relativno je dobra, pa se povratnih karata po cijeni od 80-90 eura može pronaći za veći broj kombinacija datuma, dok je raspoloživost povoljnih karata za Kopenhagen ipak nešto manja nego za Stockholm.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis najjeftinijih jednosmjernih karata za letove između Zagreba i Stockholma te Kopenhagena. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navodimo primjere najpovoljnijih povratnih karata.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade te ručnu prtljagu. Predana prtljaga dodatno se plaća, pri čemu točna cijena ovisi o liniji koju odaberete, kao i o razdoblju godine u kojem letite.