Objavljeno 08.08.17. 19:46

Povratne karte iz Zagreba za Stockholm i Kopenhagen već od 88 eura

Povratne karte iz Zagreba za Dansku i Švedsku trenutačno se može kupiti već od 88 eura.
Zrakoplov Zrakoplov

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, Norwegian Air Shuttle trenutačno povratne karte za letove između Zagreba i Stockholma te Kopenhagena prodaje već od 88 eura za švedski, odnosno 89 eura za danski glavni grad.

Raspoloživost povoljnih karata za Stockholm vrlo je dobra, pa se povratnih karata po navedenoj cijeni od 88 eura može pronaći za brojne kombinacije datuma u razdoblju od rujna 2017. do ožujka 2018. Za Kopenhagen je također moguće pronaći povoljne karte, ali je raspoloživost karata po cijeni od 89 eura ipak nešto manja nego za Stockholm.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis najjeftinijih povratnih karata za letove između Zagreba i Stockholma te Kopenhagena. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage dimenzija do 55 x 40 x 23 cm te jednog manjeg komada ručne prtljage dimenzija do 25 x 33 x 20 cm. Cjelokupna ručna prtljaga ne smije biti teža od 10 kg. Predana prtljaga dodatno se plaća 15 eura. Za plaćanje debitnim karticama nema dodatnih naknada, dok se za plaćanje kreditnom karticom treba nadoplatiti 1,99 posto ukupne cijene.