Objavljeno 14.02.19. 20:05

Povratne karte Pula - Berlin već od 26 eura

Velik broj karata za letove između Pule i Berlina dostupan je po vrlo povoljnim cijenama.
Zrakoplov Zrakoplov

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, ukupno leti za pet hrvatskih gradova, među njima i za Pulu.

Istarsko središte povezuju s šest odredišta, u koje se ubraja i glavni njemački grad - Berlin. Provjerili smo kako se kreću cijene karata i pronašli jednosmjerne karte već od 13 eura, dok se povratne karte za boravak u trajanju do dva tjedna mogu pronaći već od izvrsnih 26 eura.

U sljedećoj tablici navodimo primjere najjeftinijih jednosmjernih karata za letove Pula - Berlin. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete doznati ovdje.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.