Objavljeno 14.03.15. 15:01

Povratne karte za Brazil već od 325 eura!

Nakon što su se nedavno povratne karte za Brazil mogle kupiti već od 350 eura, evo još jedne nevjerojatne ponude.
KLM-ov zrakoplov KLM-ov zrakoplov

Prije nešto više od dva tjedna izvještavali smo o Alitalijinim povratnim kartama za Rio de Janeiro i Sao Paulo već od 350 eura. Radilo se o letovima iz Budimpešte, hrvatskim putnicima relativno lako dostupne.

Sada se za još povoljniju akciju odlučio nizozemski KLM, koji nudi zanimljivu kombinaciju onima koji žele uštedjeti i spremni su na malo truda kako bi povoljno otputovali u najveću južnoameričku državu.

Radi se o letovima iz Amsterdama, ali s ukrcajem na željezničkom kolodvoru u Bruxellesu. Otamo se brzim vlakom (vožnja je uključena u cijenu) ide u Amsterdam, odakle se leti za Sao Paulo. Povratne karte mogu se kupiti za doista nevjerojatnih 325 eura. Dakle, plan puta izgleda ovako:

1. Željeznički kolodvor Bruxelles Midi - > ZL Amsterdam Schiphol

2. Amsterdam -> Sao Paulo

Za usporedbu, najjeftinije povratne karte za Brazil s polaskom iz Hrvatske trenutačno koštaju oko 800 eura!

Isprva vam se ponuda može činiti nezanimljivom, ali ju je zapravo lako iskoristiti i ako putujete iz Hrvatske. Naime, u travnju već kreću mnoge sezonske poveznice s Hrvatskom, te se, primjerice, iz Zadra u Bruxelles i natrag može i za manje od 30 eura. Nekoliko primjera donosimo u sljedećoj tablici:

Do Bruxellesa se povoljno može i iz Pule, Budimpešte i ostalih odredišta, a više možete doznati u članku Jeftini letovi za Bruxelles.

Kako kupiti superpovoljne karte za Sao Paulo?

1. Posjetite KLM-ove stranice.

2. Odaberite željene datume i polaske. Broj kombinacija vrlo je velik te možete odabrati polaske koji vam najbolje odgovaraju.

Bruxelles - Sao Paulo, 325 eura

Alternativno, možete kliknuti na zelenom bojom označene cijene u sljedećoj tablici, nakon čega ćete izravno biti preusmjereni na stranice na kojima se uspoređuju cijene:

U cijenu je uključena predana prtljaga teška do 23 kilograma te ručna prtljaga ukupne mase do 12 kilograma.

Putujete li iz Zadra, karte za putovanje Zadar - Bruxelles - Sao Paulo - Bruxelles - Zadar za neke datume možete kupiti i preko Bravoflyja.

S obzirom na vremena polazaka, moguće je da ćete u Bruxellesu ili Amsterdamu trebati prenoćiti. Tražite li povoljan smještaj, pretražite ponudu i usporedite cijene na našoj tražilici smještaja (Bruxelles, Amsterdam, Sao Paulo).