Objavljeno 30.11.18. 10:11

Povratne karte za Bruxelles već od 75 eura

Belgijski nacionalni zračni prijevoznik povoljno leti za Hrvatsku.
Zrakoplov Zrakoplov

Belgijski nacionalni zračni prijevoznik, Brussels Airlines (www), ove je sezone nekoliko hrvatskih gradova povezivao s Bruxellesom, a i iduće će godine povoljno belgijski glavni grad povezivati s Hrvatskom.

Provjerili smo kako se kreću cijene za linije Split - Bruxelles i Zagreb - Bruxelles i pronašli karte već od 38 eura po smjeru, dok se povratne karte može pronaći već od 75 eura.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najpovoljnijih karata za navedene linije. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Moguće je složiti i povoljne kombinacije povoljnih karata te u sljedećoj tablici navodimo takve primjere.

U cijenu je uključena ručna prtljaga mase do 12 kilograma i dimenzija do 55 x 40 x 23 cm, dok je za predanu prtljagu mase do 23 kilograma potrebno doplatiti 25 eura po smjeru.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.